2021 is het jaar met maar liefst drie dagen verkiezingen. Werk en arbeid is een belangrijk thema.  Ons stemadvies: ga stemmen!

Inzet van uitzendbureaus biedt werkgevers de broodnodige wendbaarheid, het belang daarvan laat de huidige coronacrisis helder zien.

Happy Workers zijn mensen die kwaliteit leveren en daarvoor eerlijk beloond worden.

Ook het belang van kwalitatieve arbeidsmigratie is groot voor de toekomst van ons land. Malafide behandeling van deze mensen in onze branche willen en moeten we niet toestaan. Ons DutchDays EU-workers devies: 'Good Work Good Life'.

Lees ook

Even voorstellen: onze nieuwe collega Robbie Maatman
Even voorstellen: onze nieuwe collega Robbie Maatman

Maak kennis met Robbie🙋‍♀️ Onze topper in Sales en Recruitment. De komende periode gaat Robbie ons ondersteunen bij de zoektocht naar de juiste mensen voor onze opdrachtgevers. We wensen hem heel veel succes bij de Axxent Groep!👍

Netwerken Werkt
Netwerken Werkt

Vind je netwerkbijeenkomsten tijdrovend en duurt het je te lang voor je resultaat ziet? Sta dan eerst eens stil bij de vraag vanuit welke innerlijke overtuiging jij participeert in zo’n netwerk. Wanneer is zo’n netwerk geslaagd voor je en hoe moet je zelf handelen om die verwachting van jezelf waar te maken? Zou de ander jouw aanpak ook zo waarderen?

Onze Stagiair is geslaagd!
Onze Stagiair is geslaagd!

Op 4 februari 2019 is onze (oud) stagiair Floris Toorenburg begonnen bij Dutch Days, nu 5 maanden later heeft hij zijn diploma behaald! Lees het verhaal hier.