Vandaag - 12 maart 2021 - is het precies een jaar geleden dat in ons land werd opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken vanwege corona. Thuiswerken is niet vanzelfsprekend bij alle beroepen. Wij zijn ontzettend trots op hoe onze opdrachtgevers zich al een jaar weten aan te passen aan de omstandigheden! Dat vraagt flexibiliteit van zowel werkgevers als werknemers.

Ook als HR partner meedenken in deze personeelsvraagstukken vraagt om extra inspanning, dat doen wij met liefde. Kunnen we jou of iemand in jouw netwerk helpen met zo’n personeelsvraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees ook

Chapeau voor Henk!
Chapeau voor Henk!

De Axxent Groep is een goede verzuimcoach rijker. Henk Drost is geslaagd! Een studie volgen in coronatijd en daarna slagen is écht een compliment waard. We vertellen er graag meer over in deze blog.

Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand
Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand

Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand! 

Flexcraft Group neemt Axxent Groep over
Flexcraft Group neemt Axxent Groep over

Flexcraft uitzendbureau (Horizon Holding) heeft eind vorige maand de Axxent Groep overgenomen. Met deze overname breidt Flexcraft Group haar positie verder uit op de Nederlandse uitzendmarkt. We vertellen je er graag meer over in dit artikel.