Vanwege de nieuw geldende maatregelen wordt deze dag verplaatst naar 2021

De handen uit de mouwen!

Dit jaar helaas geen borrel met de klanten, en ook geen buffet met de medewerkers.. Iedereen zal wel weten waarom niet. Daarom besteden wij ons budget dit jaar op een andere manier.

Op donderdag 17 december steken de collega's van de Axxent Groep de handen uit de mouwen. In samenwerking met Stichting Present gaan we vrijwilligerswerk uitvoeren in de regio. Juist in deze tijd is het belangrijk om naar elkaar om te zien en zo hopen wij hier ons steentje aan bij te dragen. 

Hoe werkt Stichting Present?

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen zijn. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid voor (groepen) vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid en/of een sociaal isolement. Voor één dagdeel of voor langere tijd. Met een Present-project komt er in één dag echt iets van de grond en ontstaan er ontmoetingen van blijvende waarde!

Wat gaan we doen?

In een gesprek met Ineke Jonker van Stichting Present werd voor Axxent al snel duidelijk dat wij ons graag inzetten voor mensen in de regio die hulp kunnen gebruiken. Ineke is voor ons aan de slag gegaan om passende projecten te vinden die ook met de huidige maatregelen uitgevoerd kunnen worden. Onderstaand een greep uit de werkzaamheden die wij op 17 december zullen verrichten:

Wezep
Hier gaan we de voortuin opknappen zodat de bewoner dit zelf weer goed bij kan houden. Aan de schutting zullen wij diverse reparaties verrichten zodat deze kan blijven staan.

Nunspeet
Het onkruidvrij maken van een voor- en achtertuinDe bewoonster zelf is hier niet toe in staat en kan zo haar kinderen weer in de tuin laten spelen.

Ook zullen wij in Nunspeet opknap werkzaamheden verrichten aan een zolder bij mensen die hier zelf niet toe in staat zijn.

Apeldoorn
Een zeer verwilderde achtertuin leeghalen en het afval afvoeren. De schutting verwijderen en het terras onkruidvrij maken.

De werkzaamheden zoals hierboven beschreven vinden plaats bij mensen die zelf niet in staat dit uit te voeren. Of door achterstallig onderhoud de bomen door het bos niet meer zien. Wij hopen de mensen op deze manier weer rust en overzicht te geven zodat ze opnieuw kunnen starten. Alle werkzaamheden vinden plaats onder toeziend oog van professionele hulpverleners.

Impressie van deze dag

Een indruk van de dag zal later worden geplaatst op onze Social Media kanalen. Blijf ons dus volgen!

    Lees ook

    Wat te doen tegen het personeelsverloop binnen de metaal- & installatietechniek
    Wat te doen tegen het personeelsverloop binnen de metaal- & installatietechniek

    Om de oorzaak te onderzoeken van het personeelsverloop binnen de metaal- en installatietechniek is Dutch Days een marktonderzoek gestart

    Axxent Nunspeet samengevoegd met Axxent Elspeet
    Axxent Nunspeet samengevoegd met Axxent Elspeet

    Axxent Nunspeet is per 1 juli samengevoegd met Axxent Elspeet.

    Zo maak je van je tussenjaar een succes!
    Zo maak je van je tussenjaar een succes!

    In september 2018 is onze (oud) uitzendkracht Jochem Sprenger zijn tussenjaar begonnen bij van der Horst Aanhangwagens via Dutch Days! Nu een jaar later, gaat hij doorstuderen in de luchtvaart(vliegtuig)techniek! Lees het verhaal hier.