Vind jouw nieuwe baan bij Axxent: hét uitzendbureau in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je graag geholpen worden door mensen met ervaring? Axxent is hét uitzendbureau in Apeldoorn met jarenlange ervaring en een ruim aanbod aan diverse vacatures. Onze medewerkers maken graag persoonlijk kennis met je, zodat ze jou op maat kunnen helpen. Samen gaan we kijken naar wat jouw wensen, talenten en mogelijkheden zijn. Heb je een druk privéleven en heb je daardoor behoefte aan flexibele werkuren? Dan nemen we dit gewoon als uitgangspunt. Bij ons uitzendbureau in Apeldoorn gaan we altijd op zoek naar een bedrijf dat écht bij jou past. Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen? Onze medewerkers staan je graag te woord!

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Apeldoorn

Geen vacatures gevonden

Op zoek naar een uitzendbureau in Apeldoorn? Vind jouw baan via Axxent!

Als je op zoek bent naar een uitzendbureau in Apeldoorn dat jou kan helpen bij het vinden van een leuke baan, dan is Axxent een goede keuze. Wij houden rekening met jouw wensen en zorgen dat je nieuwe baan genoeg ruimte laat voor je privéleven. Werken doe je om van het leven te kunnen genieten en niet andersom. Natuurlijk is het wel fijn als je ook plezier en voldoening uit je werk kunt halen. Daarom zorgen we ervoor dat je terechtkomt op een leuke werkplek met gezellige collega’s en een fijne werksfeer. Of je nu graag in de schoonmaak wilt werken of bijvoorbeeld in de techniek of productie: Axxent is hét uitzendbureau in Apeldoorn met de meest diverse vacatures.

Veel vacatures bij Axxent: hét uitzendbureau in Apeldoorn

Soms kan het een hele zoektocht zijn om een baan te vinden die bij je past. Bij ons uitzendbureau in Apeldoorn vinden we het belangrijk om deze zoektocht zo makkelijk en ontspannen mogelijk te maken. Op onze website vind je handige zoekfilters, zodat je snel kunt zoeken naar banen die vallen binnen de branche van jouw interesse. Natuurlijk staan onze medewerkers ook voor je klaar om je te helpen met het vinden van de juiste vacature.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager