Axxent uitzendbureau Hattemerbroek zet in op jouw loopbaan

Op een bepaald moment, kom je tot de conclusie dat het tijd geworden is voor een nieuwe uitdaging op een fijne werkplek, met leuke collega's en met een aantrekkelijk salaris. Je bent plots zonder baan komen te zitten, je huidige baan geeft je niet langer voldoening of veranderingen in je privéleven maken de combinatie moeilijk of zelfs onmogelijk. Het zijn allemaal goede redenen om kennis te maken met Axxent uitzendbureau Hattemerbroek en onze gedreven loopbaancoaches. Met een ruim aanbod aan vacatures in de meest uiteenlopende sectoren, slaagt Axxent uitzendbureau Hattemerbroek er keer op keer in om voor iedereen de geknipte baan te vinden. Ook voor jou gaan we met een glimlach tot het uiterste.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Hattemerbroek

Geen vacatures gevonden

Axxent maakt elke dag opnieuw het verschil

Op zoek gaan naar een nieuwe baan in Hattemerbroek is voor veel mensen een hele opgave. Maar niet als je Axxent uitzendbureau Hattemerbroek binnenstapt. Je vertelt onze loopbaancoach wie je bent, waar je voor staat, waar je met je loopbaan heen wilt en je persoonlijke coach gaat hier onmiddellijk mee aan de slag. Geen standaardprocedures dus, maar direct menselijk contact en een open en duidelijke communicatie. Op die manier gaan we bij Axxent te werk en daar geloven we sterk in. Jouw kennis, ervaring en competenties worden gekoppeld aan de baan die daar het beste bij aansluit. Waar je kwaliteiten volledig tot hun recht komen en waarin je een echte meerwaarde kunt zijn. Niet langer ontelbare keren je cv en motivatie doorsturen, maar doelgericht op zoek gaan naar jouw droombaan, daar zet Axxent uitzendbureau Hattemerbroek op in en dat willen we je graag laten zien.

Bekijk het sollicitatieproces

Kom je kennismaken bij Axxent uitzendbureau Hattemerbroek?

Kom gerust langs bij Axxent uitzendbureau Hattemerbroek voor een eerste kennismaking. Zo kunnen we je persoonlijk ons aanbod aan mooie vacatures laten zien. Banen in de metaalbewerking, bouw, logistiek, groenbewerking, horeca; ze liggen allemaal voor jou binnen handbereik met een snelle opstart en goed salaris. Een nieuwe baan en een nieuwe start als Happy Worker: daar zorgen we samen voor. Omdat je naast je baan natuurlijk ook nog een privé en sociaal leven hebt, houden we daar ook maximaal rekening mee in de vacatures die we je aanbieden. Good Work, Good Life: het is zoveel meer dan alleen maar onze slogan, het is een doel op zich. Wij geloven in jou, jij ook in Axxent?

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager