Wil je werken in de GWW-sector?

Als jij graag buiten werkt zonder je zorgen te maken over over zon, wind of regen, dan wachten er geweldige kansen op je in de grond- weg- en waterbouwsector (GWW). Denk aan werkzaamheden zoals kolken zuigen, straten leggen, grondwerk, kabels trekken of landmeten. De projecten kunnen zowel dicht bij huis als verder weg zijn. Je inzet wordt zeker gewaardeerd, niet alleen door je werkgever, maar ook door de samenleving als geheel. 

Werken in de GWW-sector draagt bij aan de belangrijke infrastructuur die ons land iedere dag draaiende houdt. Het zorgt ervoor dat we elektriciteit hebben, kunnen internetten en dat er meer is dan alleen zandwegen in Nederland.

Bekijk onze vacatures in de GWW-sector (vacatures GWW) hieronder en ontdek welke mooie en uitdagende mogelijkheden er voor jou zijn. 

Vacatures

Geen vacatures gevonden

Staat de GWW-vacature die jij zoekt er nog niet tussen?

Wil je graag aan de slag maar staat jouw ideale baan in deze grond- weg- en waterbouwsector (GWW banen) nog niet in de lijst met vacatures? Neem dan alsnog contact met ons op. Wij kennen onze opdrachtgevers goed.

Het lukt ons negen van tien keer toch dié baan te vinden waar jij van droomt.

Inschrijven als werkzoekende Contact

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager