Werken in metaal gaat over: metaal buigen, ponsen, bedienen van lasrobots of plaatwerkmachines, lassen, sleutelen, construeren, onderhoud en nog veel meer.

Metaalbewerking is een ambacht. Een samenspel van vakmanschap en techniek. Door het toepassen van de juiste kennis in combinatie van creatief-oplossingsvermogen worden producten en projecten gerealiseerd. Van seriematig tot uniek werk.

Een prachtig vak voor mannen en vrouwen!

Lees ook

Axxent Groep lanceert Onboarding App
Axxent Groep lanceert Onboarding App

Happy Workers creëer je door aandacht te hebben voor goede werkomstandigheden voor je mensen. Het verplichte papierwerk zo makkelijk en leuk mogelijk maken draagt daar aan bij. Daarom werkt vanaf nu, naast DutchDays óók Axxent met de onboarding app.

Weten wat dat inhoudt? Je leest het in deze blog.

Een eerbetoon aan onze Praktische Helden!
Een eerbetoon aan onze Praktische Helden!

Laten we eens stilstaan bij de, wat ons betreft nog vaak ongeziene, Praktische Helden. Nee, we hebben het niet over Superman. Deze helden dragen geen emblemen, maar hun bijdrage aan onze samenleving is ongekend. We hebben het over de Praktische LBO- en MBO-ers. De stille krachten die de ruggengraat vormen van onze maatschappij.

Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎
Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎

Een luid applaus voor alle middelbare scholieren die dit jaar eindexamen deden.

Het is écht geen eitje om je examens voor te bereiden in een jaar vol coronamaatregelen… Axxent ging op pad om geslaagden in de regio te spotten en te verrassen.