Waardering uitspreken

In deze onzekere tijden willen wij onze medewerkers graag op de hoogte houden van hoe de Axxent Groep omgaat met de huidige situatie in Nederland. Terugdringen & beperken van het aantal corona-besmettingen, persoonlijke veiligheid en gezond blijven, zijn hierbij onze uitgangspunten. Ten eerste willen wij onze enorme waardering uitspreken naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt of voor ons aan het werk is. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Daarbij gaat het welzijn van onze collega’s, medewerkers en relaties voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Axxent Groep worden nageleefd.

Maatregelen Axxent Groep

Wij nemen natuurlijk alle adviezen van het RIVM in acht en hebben onze uitzendkrachten in hun eigen taal hiervan op de hoogte gebracht. Verder hebben wij qua vervoer en huisvesting nog extra maatregelen genomen. Zo zetten wij extra auto's in om de uitzendkrachten op de plek van bestemming te krijgen. In de huisvesting voor de arbeidsmigranten hebben wij gezorgd voor handgel en duidelijke hygiëne instructies.
Op de vestigingen van Axxent Groep zijn plexiglas schermen geplaatst om persoonlijke gesprekken zo veilig mogelijk plaats te laten vinden. Gasten en kandidaten zijn welkom, mits zij of mensen in hun omgeving geen klachten hebben.

Lees ook

Waarom Axxent besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen
Waarom Axxent besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen

Begin augustus staat het aantal geregistreerde vluchtelingen uit Oekraïne op ruim 73.000. Axxent Groep besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen. Om over hun rug geld te verdienen? In geen geval! We nemen je in dit blog mee in het proces, onze ervaring en ons waarom.

Mijn stage bij Axxent
Mijn stage bij Axxent

Afgelopen 20 weken heeft David Bleijenberg stage gelopen bij onze vestiging in Elspeet. Een vreemde tijd vanwege alle beperkingen die Corona met zich mee heeft gebracht. Toch was het zeker van waarde voor beide partijen.

Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand
Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand

Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand!