Woensdag 22 juni en vrijdag 24 juni waren wij als partner van de Inclusief Groep aanwezig bij de open huis dagen in Ermelo en Nunspeet. De Inclusief Groep heeft ruim 1.200 mensen in dienst waarvan de ruime meerderheid een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Een groot deel van de medewerkers is in dienst bij de Inclusief Groep zelf. Ook is er een groep medewerkers die gedetacheerd worden naar andere bedrijven.

Als partner van de Inclusief Groep vinden wij het ontzettend belangrijk om de doorstromers goed te begeleiden. Medewerkers van de Inclusief Groep krijgen een fantastische liefdevolle begeleiding op hun werkplek. Vanuit een warme en veilige omgeving stromen zij door naar werkplekken die daar in eerste instantie niet altijd op ingericht zijn. Vanuit Axxent Groep bereiden wij zowel werkgever als werknemer voor op de nieuwe werkplek. Met extra en zorgvuldige aandacht, zodat de overgang ook daadwerkelijk lukt voor iedereen. Happy Workers creëren reëren is ons uitgangspunt, ook als dat wat meer inzet vanuit onze kant vraagt. Werken gaat over mensen, ieder mens wil gelukkig zijn.

De open huis dagen waren een succes. Het geeft een mooie blik in de wereld waar veel mensen dagelijks met plezier naartoe gaan om te werken en in contact te komen met anderen.

Lees ook

Ik vind het super dat ik deze kans heb gekregen!
Ik vind het super dat ik deze kans heb gekregen!

Wanneer iemand zich graag wil ontwikkelen dan denken we vanuit de Axxent Groep mee. Die drive moet je koesteren, het geeft werkgeluk en dat zie je altijd terug op de werkvloer. Dat geldt voor de Happy Workers op de vestigingen en voor de uitzendkrachten. Lees het verhaal van Dennie Mulder.

Het verhaal van Henk Binnekamp
Het verhaal van Henk Binnekamp

Backoffice medewerker Henk Binnekamp werkt nu bijna een jaar voor de Axxent Groep. Hoog tijd om hem een warm applaus te geven en hem eens in schijnwerpers te zetten tijdens een kort interview.

Een jaar na de oproep zoveel mogelijk thuis te werken
Een jaar na de oproep zoveel mogelijk thuis te werken

Vandaag - 12 maart 2021 - is het precies een jaar geleden dat in ons land werd opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken vanwege corona. We vertellen je graag op wie en waarom wij zo trots zijn!