Nieuw - Premium vacaturepagina voor werkgevers

Axxent biedt vanaf nu bedrijven de mogelijkheid om meer van zichzelf te laten zien aan wie op zoek is naar een nieuwe baan. Een werkzoekende probeert in zijn oriëntatiefase een gevoel te krijgen of de werkgever bij hem/haar past en welke vacatures er openstaan bij het bedrijf.

Een premium vacaturepagina op de website van Axxent biedt in een combinatie van tekst, beeld en eventueel film een goede sfeerimpressie van het bedrijf en toont de openstaande vacatures. Wanneer de werkzoekende twijfelt tussen meerdere werkgevers kan zo'n werken-bij pagina net het verschil maken.

De eerste werken-bij pagina is gemaakt in opdracht van Wijma Kampen: https://www.axxent.nl/werk/wijma-kampen
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag je accountmanager naar de mogelijkheden.

Lees ook

Hoe gaat Axxent Groep om met het Coronavirus?
Hoe gaat Axxent Groep om met het Coronavirus?

De piek van het coronavirus ligt gelukkig al weer achter ons. Ook Axxent Groep en onze medewerkers hebben hier mee te maken gehad. Hoe gaan wij op dit moment om met de huidige omstandigheden?

Wat is werkgeluk?
Wat is werkgeluk?

Het creëren van werkgeluk is onze reden van bestaan. Waarom? Heel simpel: werkgeluk draagt bij aan positieve resultaten thuis en op het werk. Daar wordt uiteindelijk iedereen beter van! Wat betekent werkgeluk nu eigenlijk in de praktijk. We vertellen je in deze blog over het wat, hoe en waarom.

Zo draagt Axxent bij aan een zomer zonder jeuk.
Zo draagt Axxent bij aan een zomer zonder jeuk.

In 2019 werden we allemaal geplaagd door de eikenprocessierups. Kijk hoe de medewerkers van Axxent werken aan de bestrijding.