Nieuw - Premium vacaturepagina voor werkgevers

Axxent biedt vanaf nu bedrijven de mogelijkheid om meer van zichzelf te laten zien aan wie op zoek is naar een nieuwe baan. Een werkzoekende probeert in zijn oriëntatiefase een gevoel te krijgen of de werkgever bij hem/haar past en welke vacatures er openstaan bij het bedrijf.

Een premium vacaturepagina op de website van Axxent biedt in een combinatie van tekst, beeld en eventueel film een goede sfeerimpressie van het bedrijf en toont de openstaande vacatures. Wanneer de werkzoekende twijfelt tussen meerdere werkgevers kan zo'n werken-bij pagina net het verschil maken.

De eerste werken-bij pagina is gemaakt in opdracht van Wijma Kampen: https://www.axxent.nl/werk/wijma-kampen
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag je accountmanager naar de mogelijkheden.

Lees ook

Onze Stagiair is geslaagd!
Onze Stagiair is geslaagd!

Op 4 februari 2019 is onze (oud) stagiair Floris Toorenburg begonnen bij Dutch Days, nu 5 maanden later heeft hij zijn diploma behaald! Lees het verhaal hier.

Happy Workers aan de slag bij inloophuis ’t Buurtpalet
Happy Workers aan de slag bij inloophuis ’t Buurtpalet

In samenwerking met Stichting Present Apeldoorn zochten we een project dat goed past bij ons Good Work, Good Life principe. Daar kwam een mooie opdracht uit bij inloophuis ’t Buurtpalet in Apeldoorn. Medewerkers van alle vestigingen van Axxent Groep hielpen mee.

Axxent sponsort Jeugd G-team IJsselmeervogels
Axxent sponsort Jeugd G-team IJsselmeervogels

De talenten van het Jeugd G-team zijn blij met hun stoere trainingspakken. Onlangs werden we sponsor van dit team van de IJsselmeervogels.