Happy Workers creëer je door aandacht te hebben voor goede werkomstandigheden voor je mensen. Het verplichte papierwerk zo makkelijk en leuk mogelijk maken draagt daar aan bij. Daarom werkt vanaf nu, naast DutchDays óók Axxent met de onboarding app.

De onboarding app maakt het administratieve proces overzichtelijk en vooral makkelijker

De onboarding app werd in 2020 in samenwerking met Orange Talent ontwikkeld. In deze app vinden werknemers naast de instructie van de opdrachtgever ook de arbeidsovereenkomst en het personeelshandboek.

Wij willen het proces zo eenvoudig mogelijk maken van A tot Z. De app verkort het administratieve werk en geeft direct inzicht in de status van onboarding. Het zetten van een belangrijke handtekeningen vormt daarin geen belemmering. Met ValidSign worden alle stukken digitaal, rechtsgeldig en vooral makkelijk ondertekend.

“OrangeTalent B.V. is al 10+ jaar digitaal partner van Axxent Groep. Om verdere invulling te geven aan de digitalisering van Axxent Groep, hebben we de “Candidate Journey” verbeterd en een unieke mobiele app ontwikkeld. Een prachtig resultaat van samenwerking en ondernemerschap!”
- Orange Talent

Nieuwsgierig? Cees Noorderijk vertelt er meer over in deze video.

Lees ook

Hoe gaat Axxent Groep om met het Coronavirus?
Hoe gaat Axxent Groep om met het Coronavirus?

De piek van het coronavirus ligt gelukkig al weer achter ons. Ook Axxent Groep en onze medewerkers hebben hier mee te maken gehad. Hoe gaan wij op dit moment om met de huidige omstandigheden?

Flexcraft Group neemt Axxent Groep over
Flexcraft Group neemt Axxent Groep over

Flexcraft uitzendbureau (Horizon Holding) heeft eind vorige maand de Axxent Groep overgenomen. Met deze overname breidt Flexcraft Group haar positie verder uit op de Nederlandse uitzendmarkt. We vertellen je er graag meer over in dit artikel.

Happy Workers aan de slag bij inloophuis ’t Buurtpalet
Happy Workers aan de slag bij inloophuis ’t Buurtpalet

In samenwerking met Stichting Present Apeldoorn zochten we een project dat goed past bij ons Good Work, Good Life principe. Daar kwam een mooie opdracht uit bij inloophuis ’t Buurtpalet in Apeldoorn. Medewerkers van alle vestigingen van Axxent Groep hielpen mee.