Axxent en DutchDays Wezep verhuizen in de tweede helft van dit jaar naar een nieuw pand.

Na bijna vijftien jaar Rondweg 25 in Wezep, verhuist deze vestiging deze zomer naar industrieterrein H2O in Hattemerbroek. De bouw van het pand verloopt vlot! Samen met ontwerp en ingenieursbureau Ter Velde & Den Besten delen wij straks de benedenverdieping.

Wij kijken er zelf enorm naar uit om vanuit de nieuwe locatie de groeiregio Zwolle goed te kunnen bedienen. Happy Workers (NL en EU aanpakkers) bij mooie bedrijven, daar doen we het voor!

Er is trouwens nog kantoorruimte te huur in het pand. Check het voor jezelf of tip iemand uit je netwerk: duurzaamheidstraat13.nl

Lees ook

Zo draagt Axxent bij aan een zomer zonder jeuk.
Zo draagt Axxent bij aan een zomer zonder jeuk.

In 2019 werden we allemaal geplaagd door de eikenprocessierups. Kijk hoe de medewerkers van Axxent werken aan de bestrijding.

Axxent Groep lanceert Onboarding App
Axxent Groep lanceert Onboarding App

Happy Workers creëer je door aandacht te hebben voor goede werkomstandigheden voor je mensen. Het verplichte papierwerk zo makkelijk en leuk mogelijk maken draagt daar aan bij. Daarom werkt vanaf nu, naast DutchDays óók Axxent met de onboarding app.

Weten wat dat inhoudt? Je leest het in deze blog.

Het verhaal van Henk Binnekamp
Het verhaal van Henk Binnekamp

Backoffice medewerker Henk Binnekamp werkt nu bijna een jaar voor de Axxent Groep. Hoog tijd om hem een warm applaus te geven en hem eens in schijnwerpers te zetten tijdens een kort interview.