In 2019 werden we allemaal geplaagd door de eikenprocessierups. 

Je hebt misschien al wel gemerkt dat de overlast behoorlijk minder is dan vorig jaar. Dit heeft natuurlijk meerdere oorzaken. Denk hierbij aan preventiemaatregelen, weersomstandigheden en doordat de rupsen in rusttoestand gaan. Toch zijn er wel meldingen binnengekomen van overlast door nesten in de bomen. De medewerkers van Axxent helpen mee met de bestrijding van deze nesten. In de video hierboven zie je hoe dat in z'n werk gaat. 

Zo zie je, mede dankzij Axxent heb je een zomer zonder jeuk!

Lees ook

Axxent Groep vanaf december VCU gecertifieerd
Axxent Groep vanaf december VCU gecertifieerd

Als uitzendorganisatie vinden wij veilig en gezond werken belangrijk en vanzelfsprekend. Daar hoort als bevestiging het VCU certificaat bij.

Welkom Martijn Iesberts
Welkom Martijn Iesberts

Begin juni is Martijn Iesberts gestart bij de Axxent Groep. Martijn gaat aan de slag als accountmanager voor de vestiging Bunschoten-Spakenburg.

Direct vanaf de eerste werkdag proberen wij er alles aan te doen om Martijn zo snel en goed mogelijk thuis te laten raken in de het bedrijf, de werkzaamheden en de branche. We vroegen Martijn naar zijn ervaring over de eerste twee weken na zijn start.

Hoe gaat Axxent Groep om met het Coronavirus?
Hoe gaat Axxent Groep om met het Coronavirus?

De piek van het coronavirus ligt gelukkig al weer achter ons. Ook Axxent Groep en onze medewerkers hebben hier mee te maken gehad. Hoe gaan wij op dit moment om met de huidige omstandigheden?