Robbie Maatman tekent deze week voor zijn vaste aanstelling bij de Axxent Groep


Zijn rol als accountmanager vraagt om flexibiliteit en een servicegerichte houding met veel toewijding. Dat herkennen we bij Robbie Maatman, inclusief een fijne dosis humor.

Toen we Robbie vroegen naar zijn eigen reactie zei hij: “Hier ben ik super blij mee, het is een mooie blijk van waardering.”

Gefeliciteerd Robbie, we genieten ervan hoe jij met jouw enthousiasme iedere dag een feestje van je werk maakt, open staat om te leren en hard werkt. Je hebt een super mooie ontwikkeling doorgemaakt op vestiging Hattemerbroek en daar past dit vaste contract goed bij.

Lees ook

Het verhaal van…Christel van der Stouw
Het verhaal van…Christel van der Stouw

In de serie ‘het verhaal van…’ delen we het verhaal van een Happy Worker uit de Axxent Groep. Het zijn de verhalen van onze mensen die ons inspireren om iedere dag weer de juiste match te vinden tussen persoon en werk. In deze blog delen we het verhaal van stafmedewerker Christel, marketeer van de Axxent Groep.

BertJan en Bart 10 jaar in dienst!
BertJan en Bart 10 jaar in dienst!

BertJan Bos en Bart van der Steege zijn op 1 november 2020 10 jaar in dienst bij Axxent!

Axxent sponsort Jeugd G-team IJsselmeervogels
Axxent sponsort Jeugd G-team IJsselmeervogels

De talenten van het Jeugd G-team zijn blij met hun stoere trainingspakken. Onlangs werden we sponsor van dit team van de IJsselmeervogels.