Axxent Groep heeft ook in 2023 weer het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) behaald.

Inleners lopen het risico dat zijn aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener niet zijn voldaan. Voor de uitzendbranche en de aannemers van werk is het SNA keurmerk opgezet. Dat voldoet aan de NEN 4400-1 norm en beperkt het risico van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk.

Uitzendbureaus met het SNA-keurmerk

Het keurmerk spoort uitzendbureaus aan om wet- en regelgeving na te leven en verbetert de kwaliteit van de administratie. Door alleen te werken met uitzendbureaus met het SNA-keurmerk beperkt een inlener de risico’s.

Lees ook

Open huis Inclusief Groep
Open huis Inclusief Groep

Woensdag 22 juni en vrijdag 24 juni waren wij als partner van de Inclusief Groep aanwezig bij de open huis dagen in Ermelo en Nunspeet. Happy Workers creëren is ons uitgangspunt, ook als dat wat meer inzet vanuit onze kant vraagt. We kijken terug op twee mooie dagen.

Vrijwilligersdag Axxent - Stichting Present (verplaatst)
Vrijwilligersdag Axxent - Stichting Present (verplaatst)

Op donderdag 17 december steken de collega's van de Axxent Groep de handen uit de mouwen. In samenwerking met Stichting Present gaan we vrijwilligerswerk uitvoeren in de regio. Juist in deze tijd is het belangrijk om naar elkaar om te zien en zo hopen wij hier ons steentje aan bij te dragen.

Haal het maximale uit de zomer: ga lekker sporten!
Haal het maximale uit de zomer: ga lekker sporten!

Bewegen is gezond en het maakt geluksstofjes aan. Zo ben je ook een Happy Worker in de zomer! En er zijn meer redenen om lekker te sporten. Ontdek het in deze korte blog.