Het verhaal van… Bart Greveling

In de serie ‘het verhaal van…’ delen we het verhaal van een Happy Worker uit de Axxent Groep. Het zijn de verhalen van onze mensen die ons inspireren om iedere dag weer de juiste match te vinden tussen persoon en werk. In deze blog delen we het verhaal van Bart Greveling.

Twee jaar geleden gooide Bart het roer volledig om. Je leest zijn verhaal in deze blog.

Tijdelijke baan blijkt te leuk om wat anders te zoeken

Dat overkwam Bart Greveling (29 jaar) uit Emmen. Bart was werkzaam als souschef en had genoeg van de onregelmatige werktijden. Hij zocht een tijdelijke baan om ondertussen verder om zich heen te kijken.

“Ik zag een vacature om vrachtwagens te wassen via internet. Daarna volgde er een snel en prettig contact met Nick van de Axxent Groep. Ik kon een dagje meelopen en ging eigenlijk direct aan het werk.” Aldus Bart

Bart werkt bij Truckwash Aart van Looijengoed in Wijster.
“Wij wassen de vrachtwagens van klanten en onze eigen wagens, Dat is een secuur klusje omdat het niet alleen om de buitenkant gaat. Ook de binnenkant moet brandschoon. De wagens vervoeren dierlijke producten, dan krijg je te maken met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. We werken daarom met speciale reinigingsmiddelen en doen grote delen met de hand wassen. Dat is lichamelijk intensief werk.”

Hoewel Bart de baan in eerste instantie als tijdelijke optie voor zichzelf zag is hij toch gebleven.
“Ik heb het ontzettend naar mijn zin! Wat het werk leuk maakt is het complete plaatje. Het wassen, maar ook een stukje onderhoud aan de wagens. Kleine klusjes en reparaties kunnen we zelf uitvoeren. En daarnaast pakken we een stuk van het terrein onderhoud op.

Ik had vooraf niet ingeschat dat ik dit werk zó leuk zou vinden. Het team bestaat nu uit 3 mensen en we hebben elke dag plezier met elkaar. Vrijdag is een drukke dag, dan wassen we zo’n 20 wagens en delen warme gehaktballen uit aan de chauffeurs. Zo’n dag is het knallen en hebben we ook echt wat aan elkaar.

Lees ook

Patrick Berghorst en collega's over kansen pakken en werkgeluk
Patrick Berghorst en collega's over kansen pakken en werkgeluk

Zijn cv sloot in eerste instantie niet helemaal aan bij het werk. Geen probleem want bij Axxent Groep kijken we verder dan het cv. Inmiddels is Patrick Berghorst bijna een halfjaar in dienst. Patrick en collega’s vertellen in dit blog over kansen pakken en werkgeluk.

Complimentje?! Bedankt
Complimentje?! Bedankt

Stop even met waar je mee bezig bent, bedenk wie jij een compliment met aandacht schenkt, zet jezelf in actie en herhaal dat gewoon morgen weer.

Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand
Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand

Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand!