Ervaring bij Dutch Days

Op het moment dat ik aan mijn stage bij Dutch Days begon, wist ik niet wat ik moest verwachtten in de detachering- en uitzendbranche. Nu 4 maanden en meer dan 50 gesprekken met klanten en kandidaten weet ik het één en ander. Tijdens mijn stage mocht ik onder andere een marktonderzoek uitvoeren naar het personeelsverloop binnen de metaal- en installatietechniek. De resultaten hiervan waren interessant en behulpzaam voor Dutch Days. 

Wat heb ik geleerd bij Dutch Days?

Bij Dutch Days heb ik veel verschillende beroepen en mensen ontdekt. Wat mij vooral bij blijft is de vrijheid die Dutch Days mij geboden heeft. Ze hebben mij op een goede manier in het diepe gegooid met de juiste begeleiding. Met dank aan collega Nick Dobbenberg ben ik op de juiste plek terecht gekomen. Hij heeft mij goed begeleid en veel geleerd over verschillende branches. 

Wat nu?

Sinds 1 juni is mijn stage afgerond. Hiermee heb ik mijn mbo niveau 4 opleiding tot (Junior) accountmanager afgerond. Na goed overwegen heb ik besloten om na mijn stage voltijds te gaan studeren. 

Tot 1 augustus zal ik als (Junior) accountmanager in dienst blijven bij Dutch Days, Na deze tijd ga verder leren door middel van een bachelor opleiding Commerciële Economie in Nijmegen. 

Ervaring van Team Dutch Days

Wij hebben Floris ervaren als een leergierige ambitieuze jongeman. Floris zat in zijn derde en laatste schooljaar. Hij heeft voor ons een belangrijk marktonderzoek verricht bij opdrachtgevers binnen de metaaltechniek. Floris heeft enkele aanbevelingen gedaan ten aanzien van de werving, het behoud en het binden en boeien van mensen binnen deze branche. Dit alles in het kader om binnen deze branche groei te realiseren en personeelsverloop in te perken. 

Floris hebben wij ervaren als pro- actief in het benaderen van werkzoekenden. Hiermee heeft hij enkele personen aan een vaste baan geholpen. Onze klant was hier uiteraard ook heel blij mee. Gelukkig was hij hier beter in dan bier drinken bij de VRIJMIBO en tafelvoetballen. 

Wij wensen Floris veel succes met zijn vervolgstudie en toekomstige loopbaan.

Lees ook

Hoe gaat Axxent Groep om met het Coronavirus?
Hoe gaat Axxent Groep om met het Coronavirus?

De piek van het coronavirus ligt gelukkig al weer achter ons. Ook Axxent Groep en onze medewerkers hebben hier mee te maken gehad. Hoe gaan wij op dit moment om met de huidige omstandigheden?

Axxent Groep opnieuw gecertificeerd volgens de nationale NEN 4400-1 norm
Axxent Groep opnieuw gecertificeerd volgens de nationale NEN 4400-1 norm

Vanwege de inleners- en keten aansprakelijkheid is het voor bedrijven verstandig te kiezen voor een uitzendbureau dat gecertificeerd is volgens de nationale NEN 4400-1 norm.

Het waren bijna 8 geweldige jaren met Martin Visser!
Het waren bijna 8 geweldige jaren met Martin Visser!

We hebben een fijne werkplek voor Martin gevonden. Nu neemt de opdrachtgever hem over. Een nieuwe fase en wat ons betreft: missie voltooid!