Good Work verhaal van Leszek Kopec

Good Work, Good Life daar hoort dan ook een vast contract bij! Leszek Kopec kreeg zo’n contract in april bij Axxent. Binnengekomen via DutchDays en nu werkzaam via Axxent. Hij werkt 40 uur per week bij een opdrachtgever in Elburg. Vanuit Nunspeet pakt hij de fiets en het maakt hem niet uit of dat ’s morgensvroeg of  ‘s avondlaat is. Zowel opdrachtgever als wij van Axxent zijn ontzettend blij en tevreden met het werk dat Leszek doet. Leszek zelf was blij verrast toen we hem verraste met het contract.

Werken via de Axxent Groep betekent oprecht gezien worden als mens in werk en privé situatie. Happy Workers, dat is  waar het om draait.

Lees ook

Patrick Berghorst en collega's over kansen pakken en werkgeluk
Patrick Berghorst en collega's over kansen pakken en werkgeluk

Zijn cv sloot in eerste instantie niet helemaal aan bij het werk. Geen probleem want bij Axxent Groep kijken we verder dan het cv. Inmiddels is Patrick Berghorst bijna een halfjaar in dienst. Patrick en collega’s vertellen in dit blog over kansen pakken en werkgeluk.

Een eerbetoon aan onze Praktische Helden!
Een eerbetoon aan onze Praktische Helden!

Laten we eens stilstaan bij de, wat ons betreft nog vaak ongeziene, Praktische Helden. Nee, we hebben het niet over Superman. Deze helden dragen geen emblemen, maar hun bijdrage aan onze samenleving is ongekend. We hebben het over de Praktische LBO- en MBO-ers. De stille krachten die de ruggengraat vormen van onze maatschappij.

Axxent Groep opnieuw gecertificeerd volgens de nationale NEN 4400-1 norm
Axxent Groep opnieuw gecertificeerd volgens de nationale NEN 4400-1 norm

Vanwege de inleners- en keten aansprakelijkheid is het voor bedrijven verstandig te kiezen voor een uitzendbureau dat gecertificeerd is volgens de nationale NEN 4400-1 norm.