Good Work verhaal van Leszek Kopec

Good Work, Good Life daar hoort dan ook een vast contract bij! Leszek Kopec kreeg zo’n contract in april bij Axxent. Binnengekomen via DutchDays en nu werkzaam via Axxent. Hij werkt 40 uur per week bij een opdrachtgever in Elburg. Vanuit Nunspeet pakt hij de fiets en het maakt hem niet uit of dat ’s morgensvroeg of  ‘s avondlaat is. Zowel opdrachtgever als wij van Axxent zijn ontzettend blij en tevreden met het werk dat Leszek doet. Leszek zelf was blij verrast toen we hem verraste met het contract.

Werken via de Axxent Groep betekent oprecht gezien worden als mens in werk en privé situatie. Happy Workers, dat is  waar het om draait.

Lees ook

Het waren bijna 8 geweldige jaren met Martin Visser!
Het waren bijna 8 geweldige jaren met Martin Visser!

We hebben een fijne werkplek voor Martin gevonden. Nu neemt de opdrachtgever hem over. Een nieuwe fase en wat ons betreft: missie voltooid!

Ik vind het super dat ik deze kans heb gekregen!
Ik vind het super dat ik deze kans heb gekregen!

Wanneer iemand zich graag wil ontwikkelen dan denken we vanuit de Axxent Groep mee. Die drive moet je koesteren, het geeft werkgeluk en dat zie je altijd terug op de werkvloer. Dat geldt voor de Happy Workers op de vestigingen en voor de uitzendkrachten. Lees het verhaal van Dennie Mulder.

Blijven proberen en zoeken tot je écht werkgeluk vindt
Blijven proberen en zoeken tot je écht werkgeluk vindt

Blij zijn op en met je werk is niet altijd vanzelfsprekend. In dit interview vertelt Axxent uitzendkracht Menno Kuiper over zijn zoektocht naar werkgeluk. Om je te inspireren dat het wél kan en met 3 handige tips uit ervaring.