Wie is Dennie Mulder en waarom kiest hij voor Axxent?

"Mijn naam is Dennie Mulder en ik ben 23 jaar, woonachtig te Wezep. Na de opleiding Junior Accountmanagement met succes te hebben afgerond zocht ik een baan als Junior Accountmanager. Een baan waar ik mensen kan verbinden. De Axxent Groep sluit hier naadloos op aan. In de gesprekken die ik heb gevoerd met de directie werd direct duidelijk dat fijn samenwerken en mensen op de juiste manier verbinden erg belangrijk is voor het bedrijf. Ook gaven zij mij de indruk dat het team waarmee zij werken een hecht team is. Het gevoel was gelijk goed! De kijk op hoe de Axxent Groep twee partijen wil samenbrengen, zonder iemand te willen benadelen past bij mij. Ik zeg dan ook altijd: “Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen.” Het gesprek heeft mij doen besluiten om in de uitzendbranche te gaan werken."

Waarom kiest Axxent voor Dennie?

Cees Noorderijk en Wouter van Asselt (Directeuren en eigenaren Axxent Groep):
“Dennie is een jonge vent die de juiste opleiding heeft gevolgd voor de functie van Junior Accountmanager. Hij heeft nog geen relevante werkervaring maar heeft wel een heel mooi netwerk door de rol die hij speelt bij de voetbalvereniging. Tijdens de sollicitatie kwam Dennie over als een enthousiaste en gemotiveerde jongen. Wij hebben veel vertrouwen dat Dennie goed zal zorgen voor onze klanten en medewerkers.”

Gerard Flier (Accountmanager Axxent Mastenbroek)
"Dennie is een starter op de arbeidsmarkt. Hoewel er op dit moment nog niets te zeggen is over de capaciteiten van Dennie zie ik wel een enorme gedrevenheid. Ik kijk ernaar uit om Dennie wegwijs te maken in het vak, hij is jong en nu nog goed te vormen. Zijn relevante netwerk is voor ons een grote pre om Dennie te verwelkomen bij Axxent."

Wat wil Dennie bereiken bij Axxent?

"Het is mijn doel om mij in een zo kort mogelijke tijd te ontwikkelen op dit vakgebied. Ik wil de klappen van de zweep kennen. Succesvol worden om het werk zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren. Hierdoor hoop ik in de nabije toekomst mooie matches te creëren tussen onze kandidaten en opdrachtgevers. Ik wil graag mijn netwerk inzetten en uitbreiden om samen met mijn collega’s van de Axxent Groep te gaan voor leuke en mooie successen."

Zoek je werk of wil je een keer een kop koffie drinken om te bekijken of wij iets kunnen betekenen voor elkaar? Bel op app mij gerust: 06 - 868 175 64
Of mail naar: dmulder@axxent.nl 

Lees ook

Dutch Days aanwezig bij Haringparty 2019!
Dutch Days aanwezig bij Haringparty 2019!

Donderdagavond 13 juni was het dan zover! De 13e editie van de Haringparty in Harderwijk. Wij waren er voor het 4e keer bij en delen graag onze ervaringen. Lees snel verder.

Het verhaal van… Nikki Beeftink
Het verhaal van… Nikki Beeftink

In de serie ‘het verhaal van…’ delen we het verhaal van een Happy Worker uit de Axxent Groep. Het zijn de verhalen van een uitzendkracht die ons inspireren om iedere dag weer de juiste match te vinden tussen persoon en werk.

Het verhaal van...François
Het verhaal van...François

Een cadeautje voor François!

Benieuwd waar hij dat aan te danken heeft? In de blogserie 'Het verhaal van...' vertellen we de verhalen van onze Axxent medewerkers.