Voor werknemers Voor werkgevers
Voor werkgevers

Jij zoekt werknemers,
wij kennen ze

Over de Axxent Groep

Jij zoekt werknemers, wij kennen ze
Wij helpen werknemers bij het vinden van hun droombaan bij jouw organisatie. Een gelukkige werknemer is nu eenmaal productiever en extra gemotiveerd om goed werk te leveren. Axxent Groep matcht een geschikte kandidaat aan jouw vacature. Dat is een duurzame samenwerking waar iedereen blij van wordt.

Wij geloven in oplossingen. Snel bijschakelen in goede tijden, doorlenen als het even wat minder gaat. Zo beweeg jij flexibel met de markt mee. 

Axxent Groep werkt vanuit 7 vestigingen in Midden Nederland.  Met 30 vaste medewerkers bemiddelen we dagelijks ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten. Voor Nederlandse arbeidskrachten vanuit ons merk Axxent. Voor Europese arbeidskrachten vanuit ons merk DutchDays.

Axxent Groep merken

De Axxent Groep bestaat uit meerdere merken. De twee belangrijkste zijn Axxent en DutchDays.

Axxent NL-workers
Axxent matcht Nederlandse alleskunners aan banen waar ze gelukkig van worden.  Dar doen we in verschillende branches en disciplines met behulp van verschillende diensten. Praktisch ingesteld, betrokken en slagvaardig.

DutchDays EU-workers
DutchDays matcht Europese arbeidskrachten op werkplekken in Nederland. Met de arbeidskrapte op de Nederlandse markt is dit een goede oplossing voor bedrijven waar men staat te springen om arbeidskrachten, om te kunnen groeien. We helpen de werknemers uit het buitenland aan werk, woning en een goede tijd in Nederland.  Dat kan voor korte of langere tijd.  

Lees meer over onze mogelijkheden

Het laatste nieuws

16/11 2021

Het verhaal van… Bart Greveling

In de serie ‘het verhaal van…’ delen we het verhaal van een Happy Worker uit de Axxent Groep. Het zijn de verhalen van onze mensen die ons inspireren om iedere dag weer de juiste match te vinden tussen persoon en werk. In deze blog delen we het verhaal van Bart Greveling.


Twee jaar geleden gooide Bart het roer volledig om. Je leest zijn verhaal in deze blog.

Neem contact op voor meer informatie