Voor werknemers Voor werkgevers
Voor werkgevers

Jij zoekt werknemers,
wij kennen ze

Over de Axxent Groep

Jij zoekt werknemers, wij kennen ze
Wij helpen werknemers bij het vinden van hun droombaan bij jouw organisatie. Een gelukkige werknemer is nu eenmaal productiever en extra gemotiveerd om goed werk te leveren. Axxent Groep matcht een geschikte kandidaat aan jouw vacature. Dat is een duurzame samenwerking waar iedereen blij van wordt.

Wij geloven in oplossingen. Snel schakelen in goede tijden, doorlenen als het even wat minder gaat. Zo beweeg jij flexibel met de markt mee. 

Axxent werkt vanuit meerdere vestigingen in Midden Nederland en samen met onze moederorganisatie Flexcraft.  Met een enthousiast team bemiddelen we vanuit Axxent dagelijks ruim 500 arbeidskrachten. Voor Nederlandse arbeidskrachten vanuit ons merk Axxent. Voor Europese arbeidskrachten vanuit de moederorganisatie Flexcraft, waar het om dagelijks zo'n 13.000 mensen gaat.

Axxent Groep merken

Axxent Groep werkt vanuit meerdere merken, namelijk Axxent en Flexcraft

Axxent
Axxent matcht Nederlandse alleskunners aan banen waar ze gelukkig van worden. We kijken niet alleen naar werkervaring maar kijken ook naar de toekomst. Soms vraagt de baan van je dromen een opleiding of andere kennis en ervaring dan je nu hebt. We denken met je mee in het traject om jou zo goed mogelijk te ondersteunen jouw doelen te behalen.

Flexcraft

Axxent is een dochteronderneming van Flexcraft. Er werken zo’n 13.000 mensen via Flexcraft, dat al meer dan 30 jaar bestaat. Het bedrijf matcht Europese arbeidskrachten op werkplekken in Nederland. Met de arbeidskrapte op de Nederlandse markt is dit een goede oplossing voor bedrijven waar men staat te springen om arbeidskrachten om te kunnen groeien.Arbeidsplekken bestaan uit beroepen waar specialisme wordt verwacht zoals goede timmermannen, loodgieters en elektromonteurs. Daarnaast zijn productiewerkplekken geschikt. Axxent werkt nauw samen met haar moederorganisatie Flexcraft. Zij beschikken over wervingskantoren in het buitenland om grote groepen werknemers te realiseren. Flexcraft is SNF-gecertificeerd. Arbeidsmigranten kunnen daarom gebruik maken van kwalitatief goede huisvesting via Flexcraft.

  

Lees meer over onze mogelijkheden

Het laatste nieuws

24/04 2024

Boost je Werkgeluk: Vijf Essentiële Inzichten

Jouw persoonlijke rol in jouw werkgeluk is essentieel. Ontdek vijf manieren waarop je zelf kunt bijdragen aan het genieten van je werk.

Diensten

Neem contact op voor meer informatie