Voor werknemers Voor werkgevers
Voor werknemers

Vind de werkervaring
van je leven

Over de Axxent Groep

Helpen bij het vinden van jouw droombaan is onze reden van bestaan
Als jij blij bent met je baan merk je dat thuis en op je werk. Zo'n werkrelatie is er een waar jij, wij en onze opdrachtgevers wat aan hebben.

Zo helpen we jou
Jou helpen die droombaan te vinden doen we vanuit meerdere vestigingen in Midden Nederland.  Met een enthousiast team bemiddelen we dagelijks ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten. Voor Nederlandse arbeidskrachten vanuit ons merk Axxent. Voor Europese arbeidskrachten vanuit ons merk DutchDays.

Axxent Groep merken

De Axxent Groep bestaat uit meerdere merken. De twee belangrijkste zijn Axxent en DutchDays.

Axxent NL-workers
Axxent matcht Nederlandse alleskunners aan banen waar ze gelukkig van worden. We kijken niet alleen naar werkervaring maar kijken ook naar de toekomst. Soms vraagt de baan van je dromen een opleiding of andere kennis en ervaring dan je nu hebt. We denken met je mee in het traject om jou zo goed mogelijk te ondersteunen jouw doelen te behalen.

DutchDays EU-workers

DutchDays matcht Europese arbeidskrachten op werkplekken in Nederland. Wie voor korte of langere tijd in Nederland wil wonen en werken is bij DutchDays aan het goede adres. Vanaf het eerste contact ondersteunen we om jouw tijd in Nederland tot een succes te maken.  We helpen met vertalingen, brengen je in contact met nieuwe mensen en zijn er om je te helpen tijdens je verblijf.

Lees meer en bekijk de vacatures

Het laatste nieuws

28/11 2023

Doorzettingsvermogen wordt beloond

Hij had geen ruime ervaring, sprak de Nederlandse taal niet en moest starten in de beginperiode van Corona. Toch zagen wij en Roukens Steellife een mooie toekomst voor Mateusz.

Neem contact op voor meer informatie