Voor werknemers Voor werkgevers
Voor werknemers

Vind de werkervaring
van je leven

Over de Axxent Groep

Helpen bij het vinden van jouw droombaan is onze reden van bestaan
Als jij blij bent met je baan merk je dat thuis en op je werk. Zo'n werkrelatie is er een waar jij, wij en onze opdrachtgevers wat aan hebben.

Zo helpen we jou
Jou helpen die droombaan te vinden doen we vanuit meerdere vestigingen in Midden Nederland en samen met onze moederorganisatie Flexcraft.  Met een enthousiast team bemiddelen we vanuit Axxent dagelijks ruim 500 arbeidskrachten. Voor Nederlandse arbeidskrachten vanuit ons merk Axxent. Voor Europese arbeidskrachten vanuit de moederorganisatie Flexcraft, waar het om dagelijks zo'n 13.000 mensen gaat.

Axxent Groep

De Axxent Groep werkt vanuit meerdere merken, namelijk Axxent en Flexcraft

Axxent NL-workers
Axxent matcht Nederlandse alleskunners aan banen waar ze gelukkig van worden. We kijken niet alleen naar werkervaring maar kijken ook naar de toekomst. Soms vraagt de baan van je dromen een opleiding of andere kennis en ervaring dan je nu hebt. We denken met je mee in het traject om jou zo goed mogelijk te ondersteunen jouw doelen te behalen.

Flexcraft

Axxent is een dochterorganisatie van Flexcraft. Er werken zo’n 13.000 mensen via Flexcraft, dat al meer dan 30 jaar bestaat. Het bedrijf matcht Europese arbeidskrachten op werkplekken in Nederland. Met de arbeidskrapte op de Nederlandse markt is dit een goede oplossing voor bedrijven waar men staat te springen om arbeidskrachten om te kunnen groeien.

Arbeidsplekken bestaan uit beroepen waar specialisme wordt verwacht zoals goede timmermannen, loodgieters en elektromonteurs. Daarnaast zijn productiewerkplekken geschikt. Axxent werkt nauw samen met haar moederorganisatie Flexcraft. Zij beschikken over wervingskantoren in het buitenland om grote groepen werknemers te realiseren. Flexcraft is SNF-gecertificeerd. Arbeidsmigranten kunnen daarom gebruik maken van kwalitatief goede huisvesting via Flexcraft.

Lees meer en bekijk de vacatures

Het laatste nieuws

05/06 2024

Dit is waarom je kiest voor een uitzendbureau met een SNA-keurmerk

Vanwege de inleners- en keten aansprakelijkheid is het voor bedrijven verstandig te kiezen voor een uitzendbureau dat gecertificeerd is volgens de nationale NEN 4400 norm.

Goed nieuws: Axxent heeft deze norm opnieuw behaald door een positieve toetsing van Stichting Normering Arbeid.

Neem contact op voor meer informatie