Axxent Groep Wezep verhuist naar een nieuw pand!

Het team van vestiging Wezep is hard aan het werk om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vanaf maandag 27 september is het vestigingsadres: Duurzaamheidstraat 13, 8094 SC, Hattemerbroek.

Hoewel het nieuwe pand slechts 500 meter verderop ligt voelt het als een compleet nieuwe wereld. Natuurlijk delen we op een later moment nog graag een keer de foto's als het af is! 

Lees ook

Axxent Groep en Huisvesting.nl tekenen hoofdsponsorcontract VV Elspeet
Axxent Groep en Huisvesting.nl tekenen hoofdsponsorcontract VV Elspeet

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn Axxent Groep en Huisvesting.nl de nieuwe hoofdsponsoren van VV Elspeet. Directeuren Wouter van Asselt en Cees Noorderijk tekenden in de maand april een driejarige overeenkomst. “Wullie viendn het prachtig dat wullie kunn biedragn an ut geluk deur een bietje sponsoring,”

Netwerken Werkt
Netwerken Werkt

Vind je netwerkbijeenkomsten tijdrovend en duurt het je te lang voor je resultaat ziet? Sta dan eerst eens stil bij de vraag vanuit welke innerlijke overtuiging jij participeert in zo’n netwerk. Wanneer is zo’n netwerk geslaagd voor je en hoe moet je zelf handelen om die verwachting van jezelf waar te maken? Zou de ander jouw aanpak ook zo waarderen?

Zo maak je van je tussenjaar een succes!
Zo maak je van je tussenjaar een succes!

In september 2018 is onze (oud) uitzendkracht Jochem Sprenger zijn tussenjaar begonnen bij van der Horst Aanhangwagens via Dutch Days! Nu een jaar later, gaat hij doorstuderen in de luchtvaart(vliegtuig)techniek! Lees het verhaal hier.