Begin juni is Martijn Iesberts gestart bij de Axxent Groep. Martijn gaat aan de slag als accountmanager voor de vestiging Bunschoten-Spakenburg.

Direct vanaf de eerste werkdag proberen wij er alles aan te doen om Martijn zo snel en goed mogelijk thuis te laten raken in de het bedrijf, de werkzaamheden en de branche. We vroegen Martijn naar zijn ervaring over de eerste twee weken na zijn start.

“Door het enthousiasme en de gedrevenheid binnen Axxent Groep zijn mijn eerste dagen omgevlogen”
, vertelt Martijn. “Het warme familiegevoel en het teamverband spreekt mij enorm aan. Alles wat belangrijk is om een Happy Worker te zijn! Die punten nam ik al een tijdje mee in mijn zoektocht naar de juiste baan voor mij. Werk en een werkomgeving dat goed bij mij past. Die baan heb ik nu gevonden bij Axxent Groep als Accountmanager.

Samenwerken, mooie doelen bereiken en de Axxent Groep laten groeien is waarom ik aan boord ben gestapt. In de eerste kennismakingsgesprekken, voordat ik ‘ja’ zei op de baan, is zowel vanuit Axxent Groep als vanuit mijn kant besproken wat er belangrijk is om een Happy Worker te worden en te blijven. Zelf een Happy Worker te zijn en dit te vertalen naar opdrachtgevers. Vanuit mijn rol is het belangrijk dat medewerkers blij naar hun werk gaan en blij thuiskomen na een werkdag. Anderzijds is een werkgever er bij gebaat om enthousiaste werknemers te hebben die happy zijn in hun functie.

Tijdens mijn introductiedagen, om zo goed mogelijk kennis te maken met collega’s en het werk, heb ik die Happy Worker mentaliteit mogen ervaren bij de verschillende kantoren. Een gedegen opleidingsprogramma en inwerktijd is mij gegeven om mijn nieuwe baan eigen te maken. Hoe leuk om zo’n kans te krijgen en dan deze kans te pakken. De cultuur en wie Axxent Groep is en uitstraalt maakt mij een blije werknemer.”


Wij wensen Martijn heel veel plezier en werkgeluk!

Persoonlijk kennismaken met Martijn?

Telefonisch is hij bereikbaar op: 033 - 299 4001 en 06 - 30 993 097
Per e-mail: miesberts@axxent.nl
Het bezoekadres is: Zuidwenk 80, 3751 CG Bunschoten-Spakenburg

Lees ook

Waarom Axxent besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen
Waarom Axxent besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen

Begin augustus staat het aantal geregistreerde vluchtelingen uit Oekraïne op ruim 73.000. Axxent Groep besloot Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen. Om over hun rug geld te verdienen? In geen geval! We nemen je in dit blog mee in het proces, onze ervaring en ons waarom.

Onze Stagiair is geslaagd!
Onze Stagiair is geslaagd!

Op 4 februari 2019 is onze (oud) stagiair Floris Toorenburg begonnen bij Dutch Days, nu 5 maanden later heeft hij zijn diploma behaald! Lees het verhaal hier.

Jan gaat met pensioen!
Jan gaat met pensioen!

Genieten van welverdiende pensioen gunnen we onze Happy Workers! En zeker iemand als Jan!